About

“Waarom maak je geen blog?” 

Met recepten en de inmiddels bergen informatie en verzamelde kennis wat betreft voeding, hormonen, sport, lichaamsbeweging, stress… Alles! Niet dat ik alles weet. Willen weten wel. Onderzoeken, lezen, leren en door ervaring wijzer worden. Een klein wetenschappertje schuilt ergens diep in mij. Niet dat mijn onderzoeken nou echt valide of betrouwbaar zijn bij mijn N=1. Maar toch. Onderzoeken zal ik.

En onderzoeken deed ik al. Schrijven ook. Voor mijn nieuwsgierigheid naar sport voeding hormonen en alle  onderlinge samenhang, speurde ik naar hoe en wat vind ik belangrijk. Wat wil ik in het leven, waarvan springt mn hart een rondje, wanneer glimlach ik t klokje rond. Lees hier hoe ik dat toen deed. Geboeid door woord en mooie zinnen. Inmiddels heb ik allerlei dingen ontdekt en uitgevonden. Ik heb meer rust. Nog steeds ben ik besluiteloos en her en der ietwat onzeker. Maar beter relativeren kan ik wel. Ondertussen weet ik dat ik gedreven ben. Gemotiveerd. En heel veel geven kan. Liefde in overvloed. Wederkerend en al. Ik maakte me een leefstijl eigen. Die me kracht (en groene sapjes) geeft. Ook weet ik dat structuur me goed doet. En hoe ik me soms afzet daarvan. Nog steeds wil ik altijd alles. En vaak (vele malen veel) te veel. Ik loop mezelf nog regelmatig voorbij, maar dans een stuk lichter. Hoofd in de wolken. En altijd terug weer op de vaste vloer.

Ondanks deze stabiliteit blijf ik nieuwsgierig en blijf ik eeuwig vragen stellen. Meer willen weten. Meer mensen aanzetten tot denken. Vertellen over dit soort taferelen, maar ook over ditjes datjes, boeken, recepten en belevenissen. Al het bewuste uit het hier en nu. Plus elke afdwaling naar overal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s