Excuusjes #runbabyrun

OKE! Eerlijk? Ik heb niet zo veel zin. Nog eerlijker? Een heeeel klein beetje voel ik die spier nog in mijn bovenbeen. Ik snap het niet. Een lullige duik onder de bar (en  neee in dit geval niet zon gewicht ding maar inderdaad (OH MAH GODD!) zon ding waar je drank haalt. En nog eens. Of water. Maare! Een duik onder de bar om een oorbel te redden, rekte een spier in een vervelende positie. Twee dagen was lopen erg pijnlijk (ook het optillen van mn been, in bed stappen, uit bed stappen, traplopen, je knie optillen EN DAT!) en daarna was het wat gevoelig..

En yes. I know. Ik sportte even door, maar belastte dat been niet. Verzon alternatieven en het voelde goed. Afgelopen 4 dagen liep ik best wat af, maar in wandelpas. Sprintjes trok ik niet en een sportschool zag ik al helemaal niet van binnen. En ik dacht; vier dagen rust gaat het sowieso wel doen. Ik wilde zelfs mijn renschoentjes nog meenemen, maar bedacht me met trots en een klopje op de schouder.

Toch ergens zit er nog een klein steekje.

EN TOCH. Ga ik lopen. Ik gebruik het misschien als smoesje?

Ik ben wat moe na het Praagweekend en dan werkdag. Niet erg hoor =). Liefde voor Praag.
Ik heb 4 dagen niet gesport. En inderdaad ik mis dat eerst heus en ik heb ook eigenlijk wel zin om weer flink los te gaan! Of nouja.. zin in het gevoel van kapot zijn, alles gegeven te hebben en een ijskoude douche. Sport ik elke dag dan kan ik  niet wachten tot ik weer mag. Sport ik echter een paar dagen niet, dan moet ook ik me weer tot die eerste workout zetten.

Dat dus.

Ik hou niet van savonds rennen! Helemaal niet na het avond eten. Het is ook wel lekker om met vriendlief op de bank te liggen. Ik moet mijn eten voor morgen nog maken. Het gaat toch tegenvallen hoe ver of snel ik kan gaan. Als je niet voluit kunt, kan ik net zo goed niet gaan. Het is al na 8en.

Iets met het volgende:

someone who is busier than you is running right nowno excuses make it happen  no matter how slow you go i realy regret that workout no one ever skin is waterproofrace this weekend i should probably go training  committed accept only results succes is the sum of small effortswont make a difference with one run?

special kind of idiotHAHA YES! I wanna be a special kind of idiot! WHOOP!! LETS RUN!! (en heus, jawel. Ik doe voorzichtig rustig let goed op en bij pijntjes keer ik terug). =).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s