Gronden/ aarden #5 #6 #7 (hihi ^^)

Nee hoor! Ik ben jullie niet vergeten! :-). En mijn grondingsweek ging ook gewoon door. Ik ben eigenlijk een beetje druk, aan et zorgen voor allerhardstwerkende knapsten en heel even probeer ik wat meer te ontspannen. Daarover later meer. Maar aardig aardend dus. Hihaaaa, AARDig aardend. Joehoi!

En ja! ik neem het serieus. En ja! ik vind het heel fijn! Elke dag een paar keer bewust van wat je doet, hoe je lichaam is en hoe je reageert (onbewust spontaan heel snellll).

Maaruhh… een edelsteen armbandje ging misschien wat ver? hihihi! ^^. Ik vond de kleurtjes ook gewoon mooi! (of geldt dat niet?). Okeeee, ik geef toe. Ik ben wat impulsief, goed gelovig en vrij makkelijk over te halen. Maar echt, mooi issie wel! M’n nieuwe chakra armband.. voor elk van de 7 chakra’s een kleurtje. En nu moet ik natuurlijk meer lezen (en schrijven) (KLIK!) over chakra’s de verschillende kleuren, organen en emoties die daarbij horen.

#5 Zondag liep ik fluitend met mn armband. Af en toe een extra blik. Maar ik liet vooral de stenen het werk doen. (HIHA! Das nog eens makkelijk gronden!)
#6 Mijn grondingsoefening van zondag betrof dus een uitgebreide voetjesmassage. Heer-lijk! Wel zelf uitgevoerd ;-), maar zeker niet minder lekker. Een echte edelsteen regeneration massage olie. Jaaaaaa, de oude was echt op!!! ( ^^ hihihih). Het zou je lichaam en je geest herleven. Energie geven, stimuleren en het functioneren van de huid helpen (mag best!). Het bevat; epidoot, ocean-agaat, zoisiet met robijn. En de essentiële oliën: ravintsara, myrrhe, litsea cubeba. Jojoba olie, mengsel van natuurlijke essentiële oliën.
#7; combineer die boel!! Maandag was ik vrij en starte ik de zonnegroet, 5 yoga poses, een warm-koud douche, een voetmassage en ik controleerde mijn koord. Verbonden in de aarde en al. Fel geel. Ik straal!

Of het komt door alle specifieke oefeningen of door elke dag net even wat mini extra tijd aan je zelf te besteden. Aan wat je doet, hoe je lichaam voelt en hoe je reageert?

Misschien is het het wel hetzelfde :-).

Fijn is het wel! En het houdt je van de social media, je blog ;-), je laptop en dat. Niks verkeerds aan. Maarrrr.. meer bloggen probeer ik wel :). (GEEL Loes! of Tijgeroog. Of vuur! Kaarsjes! NU! ;-). )

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s