Garnaaltjes, zalm en pistache salade

20140403-212908.jpg20140403-212916.jpg

 

Voor alle mensen die een superzak diepvries garnaaltjes kocht. Of voor wie vandaag gewoon graag garnaaltjes eet. 🙂

benodigdheden garnalen;
+- 400 gram garnalen
1 ui
2 teentjes knoflook
+- 1,5 cm verse gember (geschild en met knoflookpers in mini stukjes)
zout
peper
koriander (ik gebruikte gedroogde, maar vers is vast nog veel lekkerder)
eventueel; wat arrow root

–> TO DO


Bak in wat kokosolie de in kleine stukjes gesneden ui, geperste knoflook + gember kort aan.
Voeg zout peper en flink wat koriander (+- 2 eetlepels) toe
Voeg de garnaaltjes toe, als deze nog bevroren zijn ontstaat er wat water. Giet dit zvm af, of voeg wat arrow root toe, zodat dit met het vocht tot een smeuig sausje bindt.
Verwarm dit ongeveer 5 tot 10 minuutjes.

Zalm; 2 stukjes met huid, heel langzaam gaar laten worden met zout peper en dille. Lekker krokant laten bakken

Pistache salade;
benodigd:
veldsla +- 40 gram
rucola +- 40 gram
2 bosuitjes, klein gesneden
1/2 komkommer in kleine stukjes
1 hard gekookt ei in stukjes
scheutje balsamico azijn
beetje vers citroensap
theelepeltje mosterd
3 eetlepels olijfolie
zoveel pistache nootjes als je lekker vindt 🙂 (of peuzel de rest als toetje op bij de thee ^^)

Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s