Wat je ook doen wil, doe het nu!

wallpapers3

JUP! Niet dat wat je gister deed. Niet dat wat je morgen misschien toch wellicht mogelijk wel zou kunnen gaan doen. VANDAAG. Vandaag is de dag dat het gebeuren moet. Alleen vandaag is de dag dat je volledig aanwezig bent. Natuurlijk kun je vandaag iets doen met lange termijn effect voor morgen. Of volgend jaar. Of 4, he sportertjes.

Maar je moet het vandaag doen.

En weet je wat nou zo fijn is? Elke dag is weer vandaag! Elke dag nieuwe mogelijkheden nieuwe kansen nieuwe opties of uitdagingen. Wees je er van bewust dat je alleen nu , hier op dit moment, dingen kunt doen. Leef niet in zorgen van morgen en blijf niet hangen in wat in de vandaag van gister niet is ‘gelukt’.
Bovendien werkt dat van vandaag mee aan dat wat je jezelf morgen toevertrouwt.

Je hebt alles wat je nodig hebt. Alles zit in je. Ook al lijkt het op het eerste gezicht misschien niet zo. Ook dat heb je. En anders heb je het niet nodig.

Kijk niet naar anderen, deel met anderen. Jouw pad. Zodat zij in de vandaag van morgen, dingen kunnen doen hoe jij die vandaag deed. En dat jij dan dingen mee kunt nemen in hoe of hoe dan niet. Vandaag. Jij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s