Lunch idee

20140202-084759.jpg

In alle eenvoud. Simpel, lekker & gezond!

Nodig;
1 courgette
+- 100gr gerookte (suikerloze) zalm
1/4 komkommer
1/4 paprika (rood)
1 stengel bleekselderij
1/3 avocado
Handje pijnboomipitten
Zout, peper, olijfolie

Courgette schillen en in dunne reepjes schaven. Zalm er bij. Pijnboompitjes even kort aanbakken en toevoegen. Komkommer, bleekselderij en paprika klein gesneden er in en 1/3 avocado in stukjes (of smeerbaar ;-)) er door. Zout peper olijfolie. Smullen maar!

Advertenties

One comment

  1. lekker! wel las ik een artikel over (kweek)zalm hoe deze een omega-6 bom is! (en dus ontstekingbevorderend werkt) Ze leven in elkaars uitwerpselen (de zalm wordt ziek) en krijgen gemalen vis en graan als voer. De biologische zalm krijgt deze voer ook. Kiezen voor wilde vis met het MSC keurmerk (respect voor mens & milieu gevangen). Dan ga ik zo maar even jouw lunchtip uitproberen 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s